Margran - Organizare Târguri și Expoziții Margran - Organizare Târguri și Expoziții Margran - Organizare Târguri și Expoziții Margran - Organizare Târguri și Expoziții Margran - Organizare Târguri și Expoziții Margran - Organizare Târguri și Expoziții Margran - Organizare Târguri și Expoziții Margran - Organizare Târguri și Expoziții Margran - Organizare Târguri și Expoziții
1 2 3 4 5 6 7 8 9
S.C. Margran Construct S.R.L. organizează târguri și expoziții având ca marca înregistrată târgurile: Vipena™ și Texin™. Începând cu 2011 Margran organizează târgul destinat copiilor Expo Prichindel. Dorim să inițiem și alte târguri și expoziții pe care le vom anunța în timp util în această pagină.

S.C. Margran Construct S.R.L. este co-organizator al mai multor târguri de cariere (job-uri), târguri de cariere în medicină, târguri de tehnică dentară etc.
Margran - Expo Prichindel
Expo Prichindel

Acest eveniment se adresează atât copiilor cât și părinților care în preajma sărbătorilor de iarnă vor putea găsi cel mai potrivit cadou pentru micuții lor.
Expo Prichindel reunește participanți atât din Romania cât și din Ungaria având următoarele domenii de activitate: articole vestimentare pentru copii și gravide, alimente și dulciuri, cosmetice, jucării, cărți și papetarie pentru copii etc. Vor fi prezente la acest eveniment grădinițele clujene, firme de asigurări și bănci de celule stem. Expo Prichindel este singurul eveniment de acest fel din Cluj-Napoca și e menit să aducă bucurie în inimile copiilor și părinților clujeni.
Margran - Vipena
Vipena

De la an la an
Salonul VIPENA a devenit loc de întâlnire al pasionaților de vânătoare și pescuit din tară și străinătate. Datorită caracterului internațional precum și numărului din ce in ce mai mare de expozanți, suprafața de desfășurare a salonului s-a extins, ajungând în 2009 la 550 mp. În același tematica s-a diversificat, cuprinzând în prezent: articole și echipamente de vânătoare și pescuit, confecții și încălțăminte de vânătoare și pescuit, vehicule echipate pentru vânătoare și pescuit, tehnică și consultanță pentru ocoale de vânătoare, hrană pentru vânat și momeli pentru pescuit, bijuterii de vânătoare, trofee de vânătoare și pescuit, produse ornamentale și meșteșugărești.
Margran - Texin
Texin

Târg național de contractări și vânzări pentru textile, confecții, tricotaje, încălțăminte și marochinărie. Participanții la acest târg sunt în proporție de aproape 90% producători și case de modă din România, iar expozanții străini provin din
Grecia, Turcia, Italia, Ungaria și Orientul Apropiat.

Din punct de vedere al tematicii în domeniul textilelor, târgul
TEXIN se concentrează asupra confecțiilor, inclusiv cele create din blană sau piele.